”Oh, captain, my captain”

Det här med id-handlingar och dokumentation ombord…
Inget man tänker på när man seglar i hemmavatten, men nu gäller det att man har alla papper i ordning. Ni som känner mig vet att jag är inget administrativt under. Det är dock väldigt skönt att vara gift med ett sådant.  Kapten har t o m tagit fram en egen stämpel! Det kan faktiskt vara en avgörande faktor för trovärdighet i vissa länder. Det märkte vi i Turkiet när vi köpte Otilia och när vi sedan seglade runt i Medelhavet. Stämplar är viktigt. Det ska man ha många av. Det ger genast en legitimitet.

Mitt bidrag till dokument-ordningen är att jag har köpt en laminat-maskin så att vi kan plasta in de viktigaste dokumenten. Jag har en känsla av att dessa kommer cirkulera rätt friskt och slitas på i alla olika länders hamnar.

Kom att tänka på en favoritfilm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: