Någonstans ska man ju börja…

…och låt oss börja med att presentera oss. Bo Lind och Camilla Skarp Lind heter vi. Mitt-i livet-åldern har vi båda uppnått, d v s 50 ++. Vi är ett par som slog ihop våra påsar  för 15 år sedan och gifte oss för tio år sedan. Vi har fem vuxna barn (inga gemensamma) och jag (Camilla) har ett barnbarn. Bo, kallad Bobby, av sina nära och kära, har seglat sedan barnsben. Jag hade aldrig seglat när vi träffades. Bilden, som har några år på nacken (vi får ta nya!), är tagen i Långedrag, Göteborg som är Otilias och vår hemmahamn.

Vi planerar nu en längre seglats. Göteborg – Karibien. Och tillbaka. Om vi inte blir kvar där…vem vet? Bobby har tagit ett år tjänstledigt och jag 10 månader. Beräknad avfärd blir i mitten av juli i år.  Så ser planen ut.

På sidan”Rutten” kan ni, så småningom, se hur vi navigerar på haven lite mer i detalj. Vi använder sidan/appen marinetraffic.com. Och om ni vill lära känna vår Otilia lite bättre läs mer på sidan ”Otilia”.

Följ oss om ni har lust och kommentera om ni känner för det. Vi ses!

 

2 reaktioner till “Någonstans ska man ju börja…

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: